Бяхме направили график за довършването на минималните строителни дейности, които

...
Бяхме направили график за довършването на минималните строителни дейности, които
Коментари Харесай

Министър Шишков недоволен, провел „остър разговор“ със строителя на интерконектора Гърция-България

„ Бяхме създали график за довършването на минималните строителни действия, които бяха останали. Срещата през днешния ден беше планувана предишния петък, с цел да забележим напредъка. Частично имаме довършени част от нещата, за жалост, част от уговорките, които бяха поети вторник и сряда, не са приключени ”, посочи той.

 

Строителят поел ангажимент първият стадий на обекта да е подготвен до неделя вечер. „ Строителният контрол си е показал съвсем всички документи. Тези, които има да показва строителят, виждам, че не са в нужното движение. Затова споделям, че през днешния ден имах малко изострен диалог “, изясни още арх. Иван Шишков.

 

Министърът означи, че предишния път на обекта е споделил, че е извънредно удовлетворен, през днешния ден обаче не можел да направи същото.

 

„ Не мога и да кажа, че има огромни проблеми. Тоест, може би, трябваше да не хвалим толкоз рано строителя. Днес си поговорихме добре и се надявам в неделя той да си съблюдава уговорката и да приключи стадия от градежа ”, акцентира той.

 

Арх. Шишков разгласи, че в понеделник в 11:30 ч. още веднъж ще направи инспекция, като се надява тогава да види подготвен първия стадий.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР