Бяхме изключително притеснени от изнесената в медиите информация за Станимир

...
Бяхме изключително притеснени от изнесената в медиите информация за Станимир
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов за казуса със Станимир Михайлов: Изключително притеснени сме, изнесените в медиите документи са истина 

Бяхме извънредно обезпокоени от изнесената в медиите информация за Станимир Михайлов. Това сподели проф. Костадин Ангелов от парламентарната група на ГЕРБ-СДС, който оглавява здравната комисия в Народното събрание пред кореспондент на " Фокус ".

Казусът със Станимир Михайлов 

Припомняме, че претендентът на ПП-ДБ за началник на НЗОК Станимир Михайлов подал декларация с погрешно наличие. " Продължаваме промяната – Демократична България " (ПП–ДБ) внесоха кандидатурата на някогашния банкер Станимир Михайлов за шеф на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК). 

Той е подал декларация с погрешно наличие при имотна договорка. От документите, които прилагаме, се вижда, че на 17.04.2009 година Станимир Михайлов купува апартамент 50 кв. м. на бул. " Фритьоф Нансен " за 30000 лв. при данъчна оценка 29658.50 лева

" След инспекцията видяхме, че оповестените в медиите документи дават отговор на истината. Наистина е закупен апартамент на бул. " Фритьоф Нансен " за стойност съвсем равна на данъчната оценка. Един месец по-късно този апартамент е ипотекиран за 4 пъти по-висока стойност - т.е. за пазарната стойност. Такова деяние се прави, с цел да се спести заплащането на локални налози и такси. В случая е ощетена Столична община. Следващото деяние, една година по-късно е, че този апартамент е продаден за, мисля че беше 88 000 лв. на съдружника на господин Михайлов. "

Какво още сподели проф. Костадин Ангелов, вижте във видеото. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР