Бяха времена, когато Биг Брадър създаваше новия дневен ред на

...
Бяха времена, когато Биг Брадър създаваше новия дневен ред на
Коментари Харесай

Помните ли Давид Чехльото от Биг Брадър? Вижте как изглежда ...

Бяха времена, когато Биг Брадър създаваше новия дневен ред на светските вести, само че през днешния ден това е най-вече Инстаграм, където се " раждат " всеки ден нови " звезди " и хора, мислещи се за значими.

На всички ни е ясно, че множеството от тези хора се одобряват за VIP, а в действителност са... нищо. Да не бъдем обаче груби с родните инфлуенсъри, само че да не забравяме, че преди няколко години участниците от Биг Брадър бяха първите риалити звезди у нас.

Днес много от тях са тотално изменени, имат си нови половинки, някои деца, развиват се надалеч от камерите и светската суетност. Спомняте ли си Давид, по-известен с прякора Чехльото?! 



Давид стана много прочут със красива половинка Елеонора, с която имат щерка. Двамата станаха известни през 2010 година, когато прекрачиха прага на Къщата на Биг Брадър Фемили. Не мина доста време, с цел да разбере цяла България, че посред им има съществени проблеми, които в последна сметка завършиха с разлъка. Скандали, подиуми на ревнивост, един пестник и много други грозни моменти.

Днес обаче Давид Чехльото, както го назоваха всички в нета по това време, е щастливо разграничен с еротичната танцьорка Елеонора. Качанов през днешния ден се занимава с хотелиерство, в случай че съдим от описанието във Facebook, където е отбелязал, че е управител на спа хотел във Велинград, пише vbox7.com. 

Семейното му състояние не е известно, само че е отбелязал, че сега е самостоятелен. Е, във Facebook това е много всеобхватно изказване, а и кой въобще и трансформира статуса в днешно време там тъкмо!?

С някогашната му жена не е ясно какво се случва, а в обществените мрежи не е въобще дейна. Като гледаме обаче, Давид въобще не тъжи за Елеонора. Видно е от фотосите му в обществената мрежа, че в свободното си време се занимава с лов на риба, който му се отдава, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР