Бях влюбена във Виктор, продължава а настоява Зори, която вчера

...
Бях влюбена във Виктор, продължава а настоява Зори, която вчера
Коментари Харесай

Зрители убедени, че Ергенът е нагласено шоу: От къде се появи жълтата роза на Зори?

Бях влюбена във Виктор, продължава а упорства Зори, която през вчерашния ден напусна " Ергенът “. Предаването през вчерашния ден отново бе прекъсвано на няколко пъти поради последните вести към ареста на Бойко Борисов. При изгонването си тя подари жълта роза на Виктор, което изненада феновете. От къде се появи розата и по какъв начин тя знаеше, че си потегля?, питат се телемани, които са сигурни, че шоуто е нагласасено. Няма по какъв начин жълтата роза да се отзове в ръцете на брюнетката, в случай че тя не е била известена авансово, че ще я гонят, пък и цветето очевидно й е обещано от проукцията.

" По сюжет.. Жълтата роза приготвена.. Защо да си го предизвиква.. Показа каквото беше решила.. Направи си реклама.. Само не попя с Ева “, написа зрителка.

" Мъжът, който ще ме оцени, ще се появи напълно скоро в живота ми ", сподели на разлъка Зорница Костадинова.  В записка, която не е съумяла да му даде, Зори е написала: 

" Любовта ми все по-силна става, само че ревнивост жестока се задава. Ако искаш ти да бъдеш с мен, предложения ме на сантиментална среща вдругиден " " Виктор изключи човек, който държи на него, цени го и вижда позитивни качества в него. Той не ме оцени и доста загуби " - разяснява тя.

" Не бих споделила, че имам разрушено сърце. По-скоро голямо отчаяние, че следващ човек не съумя да оцени какъв човек стои против него - един от дребното хора, които са тук поради любовта, а не поради парите или славата ", споделя Зори. 

Тя показа, че си потегля с възприятие на равнодушие.  " За страдание Виктор живее в свят, цялостен с долнопробност. За доста огромно негово страдание той губи едно украшение ".

Жълтата роза, която му даде, е знак на раздялата. Емоциите се оказаха по-силни от Зорница и тъмнокосата хубавица се развълнува до сълзи, когато си тръгваше, написа Hotnews.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР