Бях в няколко града в Северна България преди първия тур

...
Бях в няколко града в Северна България преди първия тур
Коментари Харесай

Карикатурист: Липсват ми кебапчетата по време на избори

 " Бях в няколко града в Северна България преди първия тур и ми направиха усещане тези " дребни чудеса “ - най-тривиалните асфалтови дупките по какъв начин по един и същи метод се третират на всички места преди изборите. Гледах по какъв начин запълват дупките постепенно, тържествено… Аз си ги кръстих " дупки за първи тур “ и " дупки за втори тур “, тъй като прозорливо си оставят дупки, в случай че има балотаж, с цел да има малко работа допълнително, с цел да може популацията да се впечатли и от работата на локалната власт ".  сподели известният карикатурист Ивайло Цветков пред БНР.

" Вторите дупки може да си ги кръстим и " балотажки “. Пълним ги ритуално, тържествено, постепенно. Смисълът е едвам се запълни дупката, два пъти повече да се види, че се цялостни дупката. Има и една заплаха обаче - в случай че кметът или кандидатът бъде определен на първи тур, " балотажките “ да останат за идващите избори “.

Битката на Тихия фронт

" Битката на тихия избирателен фронт – алъш-веришът с гласове. Ако ви прави усещане, започнаха да изчезват кебапчетата, което на мен ми липсва! Те вкарваха някакъв необикновен аромат и нюанс в цялата изборна мозайка. Сега се работи към този момент по " на несъмнено “, със суха пара, без въображение. Само един претендент се чу по места, който действаше с обсег и въображение – този, който си подаряваше джипа… “.

Според него Бай Ганьо и Хитър Петър не престават да шетат из страната.

" Променили са се техническите средства. Изобщо като технологии напредваме със страшна мощ, само че като схващане сме си общо взето там - при изборите с Гочоолу, Дочоолу, Данко Харсъзина и т.н “.

За изборната интензивност

" Изборната интензивност е сред 40 и 50 %. Тоест половината гласоподаватели от дълго време към този момент са в гъбите и въобще не мислят да излизат от там “.

Бъдещите обединения - орел, рак и щука

" Има и позитивни образци от разнообразни цветове, които работят идеално, стиковат се. Ние карикатуристите ще си карикатурим тези, които би трябвало, а пък на другите можем единствено да ръкопляскаме “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР