Бях провокирана от собствените си изпадания в лека депресия и

...
Бях провокирана от собствените си изпадания в лека депресия и
Коментари Харесай

Луиза Григорова: За мен красотата идва отвътре и няма нищо общо с това колко грим сме сложили

„ Бях предизвикана от личните си изпадания в лека меланхолия и злощастие, като видя в обществените мрежи прекомерно съвършени девойки. Когато видя човек с толкоз съвършен живот, се запитвам за какво и моят не е подобен. От това нещо страдат доста хора. Истината е, че това е нереално и го съзнавам “, сподели актрисата Луиза Григорова в „ Тази заран “ по Би Ти Ви във връзка обявата, която качи в своя инстаграм профил.

Актрисата осъди “перфектните ” фотоси, които карат останалите да се усещат дебели и скучни. „ Призовавам ви, махнете от “приятели ” всички, които ви карат да се чувствате не задоволително красиви, положителни, щастливи, тъй като те не съществуват “, гласеше част от поста й.

Актрисата признава, че не мисли, че наподобява по-добре с филтри, тъй като би приличала на всички останали.

„ За мен хубостта идва от вътрешната страна и няма нищо общо с това какъв брой грим сме поставили и така нататък Аз съм била в стилния бизнес толкоз години, където се гони перфекционизъм, само че той е в натуралното. В актьорската специалност ние се гримираме, с цел да се вършим на някой различен човек “, споделя още тя.

В момента актрисата репетира за постановката „ Отблизо “, чиято премиера ще е на 5 и 6 юли. Партнира си с Александър Сано, Башар Рахал и Любомира Башева.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР