Бях първият излъган, когато се доверих на тези хора, и

...
Бях първият излъган, когато се доверих на тези хора, и
Коментари Харесай

КапиталНО

" Бях първият измамен, когато се доверих на тези хора, и в този момент заплащам цената за своята наивност. Беше неточност, че въобще дадох късмет и позволих такива хора да откраднат очакванията ни за смяна. Една смяна, която българите чакаха от дълго време, за жалост получиха неистина. Както надживяхме автократичния модел, по този начин ще надживеем и тази шмекерия. "
президентът Румен Радев пред публицисти в Албания
" Когато Кирил и Асен отхвърлиха да му козируват и извършват, тогава Радев смъкна държавното управление. Изказването му за шарлатаните, които го подвели, е доста прочувствено за наивници. И е доста значимо признание, че президентът се занимава с партийно инженерство. "
водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред БНР
" Не ме карайте да разясня полета на гълъба. Ние приказваме за границата от май месец, а не от последните два дни. Взехме ограничения, с цел да може Капитан Адреево да бъде запушено като дупка в европейската граница. Служебният кабинет, вместо да продължи тези старания, освен че ги спря, ами ги върна назад - не си внесе таксата за делото и ще загуби делото против лабораторията. "
съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев в Народното събрание
" И Меси е на 31 година, само че като влезе, вкара първия гол. България си има Меси в това отношение и това съм аз... ГЕРБ има два разновидността (за състав на правителство) - министър председател си имаме - по-добър от мен няма, колкото и нескромно да звучи. "
Реклама някогашният образец Бойко Борисов пред публицисти, представен от Dnevnik.bg
" Путин е човек, който през ХХI век води война като тези, които белязаха ХХ век, с цел да реализира цели, преследвани от политиците от ХIX век. "
писателят Джонатан Лител в книгата си " За съветската експанзия ", показана от " Дневник.бг " Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР