Бях нападнат от около 30 униформени индивида докато се прибирах

...
Бях нападнат от около 30 униформени индивида докато се прибирах
Коментари Харесай

Мъж съди МВР за полицейско насилие в нощта на протеста

Бях атакуван от към 30 униформени индивида до момента в който се прибирах към у дома. Биеха всичко живо наред, не им пукаше за нищо.

Това показа във Facebook млад мъж, който твърди, че е станал жертва на полицейско принуждение в нощта на футболните митинги.

Георги Вълчев разгласява в профила си във Facebook фотоси, на който е с избити зъби, сцепена уста, насинено тяло и рана на главата, видя Днес бг.

" Бях на площад " Славейков ", където ядох с другари. После видях, че едната улица е затворена и служители на реда ми споделиха - " мини към " Славянска " и след това към Софийския университет ". И на " Славянска " и " Гурко " - вземи тия палки, написа " 24 часа ".

" Ще има съд, към този момент подадох към прокуратурата каквото трябваше. Ако не, отивам в Страсбург ", показа Георги Вълчев.

" Аз бях спрял с вдигнати ръце, само че това не им попречи първата палка да е в тил в региона на устата ", споделя още потърпевшият мъж.

Общо 38 души са арестувани вследствие на подхванатите от Столична дирекция на вътрешните работи дейности за определяне на причинителите на вандалски прояви по време на митинга в столицата, оповестиха по-рано в събота от Министерство на вътрешните работи.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР