Бях на двора, за да взема дърва и да запаля

...
Бях на двора, за да взема дърва и да запаля
Коментари Харесай

Бащата на прегазеното дете: Видях я окървавена на пътя

Бях на двора, с цел да взема дърва и да запаля печката, когато чух заплашителен удар. Изскочих на открито и видях детето ми да лежи окървавено на пътя. До него беше паднала жена ми. Това описа пред " 24 часа " Георги, бащата на прегазената тази заран в пловдивското село Първенец Ангелинка. 

Около 8 часа петокласничката тръгнала с майка си Иванка към учебно заведение. Двете вървели по платното, извънредно вдясно, защото липсва тротоар. Според очевидци, откакто майката чула откъм гърба автомобил, се отместила дружно с щерка си до оградата на къща. Там ги връхлетял джипът. 

Ангелинка не е дочакала колата за спешна помощ и издъхнала на шосето. Майка й Иванка сега е в Университетската болница " Свети Георги " в Пловдив с контузия на главата. 

56-годишният водач на джипа е задържан и отведен в полицията. Преди това родственици на умрялото момиченце са му нанесли побой. В ромската махала в Първенец, където живее Ангелинка, настояват, че същият лидер и различен път е удрял човек на пътя. Ромите са настръхнали и желаят пожизнен затвор за водача палач. 

В махалата дежурят служители на реда, защото има напрежение. 

Очаквайте детайлности!

/24 часа

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР