Бях много учуден миналия петък, когато ми се обадиха да

...
Бях много учуден миналия петък, когато ми се обадиха да
Коментари Харесай

Асен Василев май ще пропусне и втория тур?

Бях доста изумен предишния петък, когато ми се обадиха да даваме пояснения. Защо от нас желаят да обясняваме за какво сме спазили закона, попита Якимов. На въпроса ми на какво съображение е формирана тази кореспонденция, инспекторът от полицията ми отговори, че тя е формирана с прокурорско разпореждане, разясни Якимов.

 

Не знам какво тъкмо се проверява, в тази ситуация даже няма изборно нарушаване, а още по-малко данни за закононарушение. Изискаха много документи, разбрахме се на 7 ноември да предоставим всичко. Написал съм стимулирано пояснение до прокуратурата, добави Якимов. Той напомни, че писмото от

 

Министерството на районното развиване и благоустройството, което засяга спор за разискване на пропуски в законодателството точно в посока спънки за упражняването на глас, е изтеглено. Централната изборна комисия също така указа прецизно да съблюдаваме разпоредбите във връзка с уседналостта, означи Якимов.

На въпрос дали вероятно министър Василев ще може да гласоподава на втория тур Якимов отговори, че няма данни обстановката да се е трансформирала от първия тур.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР