Бях измамен! Така поп певецът Арън Картър, който е брат

...
Бях измамен! Така поп певецът Арън Картър, който е брат
Коментари Харесай

Нашенка избяга от брата на певец от „Бекстрийт Бойс“, след като му роди дете


Бях излъган! Така поп артистът Арън Картър, който е брат на Ник Картър от паметната тайфа " Бекстрийт Бойс ", изясни раздялата си с нашенката Мелани Мартин. Разлъката сред българската еротична танцьорка и Арън Картър се случва едвам няколко дни откакто посрещнаха първото си дете, научи HotArena.

Изпълнителят на I Want Candy разгласи раздялата си с годеницата си Мелани във вторник в Twitter. Двамата са дружно близо две години, а единствено седмица по-рано се ражда и плодът на любовта им Принс. " Поради персонални аргументи Мелани Мартин и аз взехме решение да се разделим ", написа Арън.

33-годишният татуиран американец загатна за " доста огромна неистина ", в която се е забъркала Мелани, само че не дава детайлности. Арън отбелязва: " Мелани ме е лъгала от самото начало! Не мога даже да пророня сълза. В цялостен потрес съм ", написа той в спомагателни постове. " Сега нямам семейство. И аз бях излъган. Не мога да допускам, че тя ме съобщи по този метод. Дадох й света " , добавя още братът на Ник Картър.

Българската сексбомба декларирала, че се мести да живее в Лас Вегас със своя новороден наследник. Според обвиняванията на Арън, който от години се бори с драмите в живота си, Мелани е общувала със фамилията му, което по думите на артиста " преди години се пробват да го хвърлят в пандиза ". Арън схванал, че Мелани комуникирала зад тила му с родата, и това го разочарова окончателно. Картър е отчужден от фамилията си. През 2019 година сестра му близначка Ейнджъл получи ограничаваща заповед против него, откакто твърдеше, че е заплашил да изпрати убийци в дома й.

" Синът ми Принс не заслужава нищо от това, което се случва ", написа огорченият Арън.

 

 Българката бяга с бебето във Вегас

Българката бяга с бебето във Вегас

Това е поредна любовна драма в живота на Картър. Той зарязва някогашната си няколко дни откакто го подарява с първородния му наследник, а повода за това е пламналата обич сред него и нашенката Мелани. Българката е извънредно известна еротична танцьорка, а двамата се срещат в стриптийз клуб, в който Мелани работи, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР