Бях гост на Летище Варна и реших да ви споделя

...
Бях гост на Летище Варна и реших да ви споделя
Коментари Харесай

11 лева за кенче бира - ако искаш

" Бях посетител на Летище Варна и взех решение да ви споделя малко цифромания от Costa Coffee. И може да си спестите мненията с " в случай че искаш, никой не те кара ". Исках кафе-макиато и никой не ме караше ".

Този пост, съпроводен с фрагменти от въпросното заведение, провокира оживена полемика в обществената мрежа Facebook. Тема на разногласието, несъмнено, са цените на продуктите от фрагментите.

Ето единствено една дребна част от мненията на хората - едни са откровено възмутени, до момента в който други декларират, че това е естествена практика по летищата:

" Това първото вървене до летище ли Ви е? Цените са такива по летищата ".

" Уоу, каква вест. Първи път на летище, допускам? Това е единствената причина да сте засегнат и сюрпризиран. Пожелавам ви доста пътувания, пък кафе и бира си носете и пийте преди безмитна ".

" Навсякъде по света по летищата е скъпо, само че тези са се оляли в цените. Думи нямам "  

" Не мисля, че това кой какъв брой пъти е бил на летище има значение. Летището е на малко повече километри, само че е на равна повърхност. В хижите, където продуктите се качват много по-трудоемко, е по-евтино ". 

" Летище Малта, 11.06. - 1 брой някакъв шоколад " Милка " 90-100 грама (не помня тъкмо кой тип беше) - €2,80. Това, до момента в който влезеш на летището. Минаваш инспекциите, чакаш да излезе гейтът и си вземаш една салата с авокадо и пушена риба 350-380 грама за €13,80. Цени като отвън летището ".

" Цените на летищата съвсем на всички места са неуместно високи, тъй като наемите, с цел да имаш обект на летище, са големи. Към това идва неудобството, че пространствата за предпазване са лимитирани и че обектите на летището търпят по-строги регулации спрямо елементарни магазини/ресторанти. Цените на българските летища са сходни на тези на доста други европейски летища, нищо скандално ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР