Бях дубльорка на Лора за удоволствие от кариера... за привилегията,

...
Бях дубльорка на Лора за удоволствие от кариера... за привилегията,
Коментари Харесай

Кейти Арчибалд е готова да поеме централната сцена на колоезденето – след като години наред е била дубльорка на Laura Kenny

„ Бях дубльорка на Лора за наслаждение от кариера... за привилегията, че е, с цел да кажем, че имаме тази история и този стандарт в постройката [Велодрома на Манчестър] “, споделя тя.

„ Това е краят на нашата връзка като съотборници, само че не и краят на нашата връзка като другари и се дава опцията да се отрази и отпразнува това, което е направила. "

Но в реалност има малко време за поглеждане обратно, тъй като Арчибалд има препълнен график, който да чака с неспокойствие.

Тя се стреми да кара в отборното гонене, Madison, който кара до победа с Кени в Токио, и Omnium, дисциплината от шест събития, в и тя има CV, с цел да поддържа упоритостта си.

Изображение: Лора Кени (вляво) и Кейти Арчибалд честват спечелването на златото. Снимка: PA

„ Мечтата е да карам отборното гонене, Madison и Omnium. Бях част от тима на олимпийския първенец през 2016 година за отборното гонене, тима на олимпийския първенец през 2020 година за Madison и по този начин това е напредъкът... към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР