Бягството от цивилизацията очевидно има и лоши страни, особено, когато

...
Бягството от цивилизацията очевидно има и лоши страни, особено, когато
Коментари Харесай

Във „Фермата“ пропушиха чай с шума

Бягството от цивилизацията явно има и неприятни страни, изключително, когато ти вземат цигарите. До този извод стигнаха най-заклетите пушачи във „ Фермата “, откакто останаха без тютюн за наказване за несвършената работа през предходната седмица.

Никотиновият апетит обаче се оказа толкоз мощен, че фермерите стигнаха неподозирани висоти в творчеството по какъв начин и какво да пушат. Досущ като в гладните селски години, участниците започнаха да си свиват цигари от чай, даже подправен с шума, поради липса на друго.

От през днешния ден чаят няма да се пие, а ще се пуши, заключиха най-заклетите тютюнджии Гечо, Елена и Иван Гинчев, които не могат и час без цигара. Тримата стигнаха до извода, че пакетчетата планински чай и мента най-вече се приближават до познатото чувство, а шипката не става за пушене.

Въпреки лютивия усет, тримата опънаха от фермерските цигари със утринното си кафе.

Гечо още предходната седмица стартира да събира по пътя както си върви изсъхнали листа и да ги смесва с чай, с цел да пуши. " Всяко изсъхнало растение не е в сигурност, само че и мокрите не са, тъй като и тях ще изсушим и ще изпушим. Всичко може да бъде изпушено “, безапелационен беше емигрантът Гинчев, който най-редовно плаши с протест, в случай че остане без цигари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР