Бягството от полицията с автомобил никога не е добра идея

...
Бягството от полицията с автомобил никога не е добра идея
Коментари Харесай

Шофьор на Honda CR-V показва как НЕ се бяга от полицията

Бягството от полицията с автомобил в никакъв случай не е добра концепция и това е изключително правилно, в случай че не сте авто играч. Това обаче не попречи на този талант, който ще видите във видеото по-долу, да опита шанса си.

Въпреки че късият клип, качен в Reddit, не дава доста подтекст, той демонстрира по какъв начин полицията преследва въпросната Honda CR-V. Докато патрулката го доближава, лидерът на Honda-та се пробва да мине полу отдясно.

Това е необичайно решение, защото лявата лента наподобява необятна и свободна и както можете да видите, CR-V-то сполучливо сменя лентите, само че лидерът прекалява с " навиването " на волан и блъска автомобила странично. Следва излизане на кросоувъра отвън автомагистралата и неконтролируема " разходка " из тревните площи. Шофьорът пробива ограда, преди да се удари в насип, а по-късно е в постройка. Видеото свършва малко по-късно, когато полицията се доближава.

Инцидентът се е случил в Небраска и по сведения на полицията става дума за лидер, който е упрекнат в съзнателно неразумно шофиране, ръководство на моторно транспортно средство за да избегне арест, отвод на прелиминарен тест за алкохол и опиати, като въпроснот лице е с две предходни присъди. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР