Бузлуджанци настояват за обединение на лявото. Това стана ясно от

...
Бузлуджанци настояват за обединение на лявото. Това стана ясно от
Коментари Харесай

Бузлуджанците на Таков ще работят за успеха на БСП

" Бузлуджанци " упорстват за обединяване на лявото. Това стана ясно от конференция на Иван Таков. Той е безапелационен, че " лявото " би трябвало да вземе властта, само че желанието за обединяване не е срещнало отзив в партийните ръководители. " Това не носи нищо положително нито за лявото, нито за България като цяло ", разяснява Таков.

Той се надява вътре в Народно събрание левите обединения да се обединят. За да има обединено ляво, би трябвало да има обединена Българска социалистическа партия, съобщи Иван Таков. Цялата градска организация на алената партия била разформирована. Бузлуджанци на тези избори ще работят за Българска социалистическа партия и за обединяването на лявото. Движението няма да става партия, стана ясно от думите му. България заслужава различен вид ръководство, счита още Иван Таков. Петър Мутафчиев желае Българска социалистическа партия да се върне към нейните социалистически корени и тя да се почувства като партия на трудовите хора, лявата интелигенция и дребния и междинен бизнес. Към момента Българска социалистическа партия с поддръжка от 9% може да има единствено поддържащи функционалности на други политики, по думите му.

На страната ни липсва теория, засягаща мира, лекуване на децата, образованието и други. Българска социалистическа партия би трябвало да покаже своя кадрови капацитет, акцентира Мутафчиев. Оптимист съм за Българска социалистическа партия, регистрира Мутафчиев. Петя Михалевска посочи, че в листите младежите липсват и недоумява по какъв начин управлението на партията не вижда младежите, а и младите не се откриват в алената партия. 7 души водят 14 от листите на партията. Освен това управлението на Българска социалистическа партия се капсулирало. Ние сме социалисти, уточни Михалевска. Затова и Бузлуджанци ще работят за триумфа на партията и е уверена, че след 9 юни в Българска социалистическа партия ще има повече чуваемост.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР