Бузлуджа. Тук сме не от пресметливост, а за да градим

...
Бузлуджа. Тук сме не от пресметливост, а за да градим
Коментари Харесай

Александър Горчев, кмет на Велики Преслав на Бузлуджа: Ние сме на ход през есента

Бузлуджа. Тук сме не от прозорливост, а с цел да градим история. Защото сме стъпили крепко на земята и знаем какво и по какъв начин да го вършим, знаем и можем да вършим България още по- красива, същинска и добра. Защото в нас тупти едно същинско алено сърце. ” Това сподели Александър Горчев, кмет на Велики Преслав пред 40 хиляди на Бузлуджа, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Той напомни, че преди 100 години, след Ньойския контракт са се събрали български жители под балкона на Иван Вазов. „ Днес до епичната Шипка и великата Бузлуджа сме още веднъж дружно, водени от желанието да покажем един нов път. Заслужаваме го ние и нашите деца, майки и татковци, синове и внуци. Заслужава го България. Да оставим обратно покрусата. Знаем, че Българска социалистическа партия може и е почтено тя да ръководи. Ние сме на ход през есента! Да живее България и Българска социалистическа партия! ”, сподели Горчев. „ Всички ние сме тук, тъй като обичаме България. И всяка година идваме тук не по лъскави автомагистрали, а по пътеките на историята, на нашата същинска и неподправена ”, сподели още кметът на Велики Преслав.
Водещият на събитието, Александър Симов и народен представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ”, сподели пред събралите се, че 18 от кандидатите за кметове на Българска социалистическа партия не са заемали длъжности в органите на локалното самоуправление и са младежи. „ 96% от номинираните за кметове на общини са приключили най-малко едно висше обучение, а мнозина от тях имат и втора компетентност. Това демонстрира устрема ни да залагаме на изявени персони, които са с нужната компетентност, обучение и благоприятни условия. Българска социалистическа партия очевидно се подмладява и това си проличава и по претендентите ни ”, сподели още той.
През целия си умишлен живот съм работил за богатството на хората. Приемам предизборната конкуренция не просто като съревнование на стратегии, а като задача в интерес на жителите. ” Това сподели претендентът за кмет на столичния регион Триадица на Българска социалистическа партия Александър Вачев. По думите му през последния четвърт век в България господства пазарният фундаментализъм, неравенствата непрекъснато се задълбочават, а общественият бранш е пред колапс. Той изясни, че ръководещите не ги интересуват потребностите на жителите. „ Всичките им старания са ориентирани в пиара. В тази обстановка, в която политиката обслужва шепа доближени до властта, а не хората, ние, социалистите, сме призвани да предложим опция ”, безапелационен бе той.
Вачев напомни, че България имаше обучение на извънредно високо равнище и налично опазване на здравето, а в този момент и двете обществени сфери са превърнати в „ стока ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР