Бутиковата селска сватба на Мария Игнатова и Ивайло Цветков беше

...
Бутиковата селска сватба на Мария Игнатова и Ивайло Цветков беше
Коментари Харесай

След сватбата с Мария: Ивайло Нойзи Цветков стана заврян зет

Бутиковата селска женитба на Мария Игнатова и Ивайло Цветков беше огромната изненада от последните дни, разбра HotArena.

Русата водеща на " Папараци " и " Господари на ефира " без доста звук подписа брак с Нойзи, а която очевидците им се брояха на пръстите на двете й ръце.

Щастливото събитие се е състояло точно на 42-ри рожден ден на Игнатова. Мястото на венчавката е било църквата " Рождество Богородично " в софийското село Житен.

Отношенията сред Игнатова и Цветков се развиха мълниеносно бързо. През лятото на предходната година Мария публично го показа като своя половинка на рождения ден на Кремена Халваджиян. Следващото разобличаване на Игнатова за романса й с Нойзи бе в деня, в който тя дебютира отпред на " Папараци " в Би Ти Ви. Още преди първия си ефир Игнатова показа: " Ивайло е огромната ми обич ".
 
Миналата есен русокоската и някогашният основен редактор на паметното списание " Егоист " заживяха под един покрив.
 
В лицето на Нойзи, русата упоритост явно в действителност откри индивида, с който да си паснат и като характери, и като любовници. Мария е от дамите, които доста рядко подвигат завесата на персоналния си живот. Но даже и в редките случаите, в които в ежедневната си връзка с хората от обкръжението й ставало дума за Нойзи, по държанието си Игнатова се издавала, че е влюбена до уши в колегата си.

Откакто е с Цветков, Мария е трансформирала доста от своите привички, само че на околните й хора най-силно усещане прави това, че се е трансформирала в домошарка и избира да прекарва вечерите си в фамилното гнезденце. Него влюбените свиха предходната есен в квартала на богатите - Бояна, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР