Бусовете, които бяха запалени в ранните часове на денонощието в

...
Бусовете, които бяха запалени в ранните часове на денонощието в
Коментари Харесай

Запалените бусове в Смирненски - собственост на транспортна фирма от Съединение

Бусовете, които бяха запалени в ранните часове на денонощието в кв. „ Смирненски “, са били благосъстоятелност на транспортна компания, записана в Съединение. По информация на TrafficNews жертва на умишления палеж е сдружението „ Експрес П “ ЕООД, което упражнява активност в региона на вътрешни и интернационалните пътнически и товарни транспорти, както и таксиметрови транспорти с леки и товарни транспортни средства.
Прочетете още
Както медията ни заяви, две от транспортните им средства изгоряха изцяло нощес. Те са били паркирани в междублокови пространства на пловдивския квартал - пред адресите на водачите им на улиците „ Дивна “ и „ Вечерница “.

Към момента не се знае каква е повода за похищението върху имуществото на компанията. Със сигурност обаче причинителят е проучил добре къде " нощуват " бусовете, преди да пристъпи към деяние. 

Медията ни направи опит да влезе в контакт с тях, само че оттова отхвърлиха да разясняват случилото се. Нито потвърдиха, нито отхвърлиха да са станали пострадали. Без отговор е оставен и въпроса по какъв начин поясняват случилото се – дали става дума за заплашване или възмездие, както и има ли съответен обвинен.

Справка в комерсиалния указател сочи, че компанията няколко пъти е променяла собствеността си, като явно става дума за фамилен бизнес. Тя е била учредена през 2001г. от Петър Минчев. Десетилетие по-късно притежател на капитала и шеф става Александър Петров Минчев. През 2016г. отпред на сдружението застава Надежда Минчева. Последната смяна е от септември 2023г., когато същата трансферира 100% от дружествения дял на Петя Минчева.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР