Бурята Иша, която се насочва към Великобритания, днес и утре

...
Бурята Иша, която се насочва към Великобритания, днес и утре
Коментари Харесай

Опасно време във Великобритания заради бурята Иша

Бурята " Иша ", която се насочва към Англия, през днешния ден и на следващия ден ще обхване цялата страна, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Очаква се скоростта напразно на Острова да стига до 130 километра в час и това може да провокира спиране на тока и загуба на сигнала на мобилните мрежи. Пътищата и мостовете евентуално ще бъдат затворени, а публичният превоз може да бъде обиден от закъснения или да бъде спрян в някои региони.

Метеоролозите предвиждат, че тук-там ще да се изсипят проливни превалявания, като в осем региона на Англия към този момент са оповестени предизвестия за наводнения.

" Основното при тази стихия е, че тя ще засегне обширни региони на Англия ", сподели Ели Глейзър от английската метеорологична работа. " Доста постоянно виждаме стихии, които засягат северозападната или южната половина на Обединеното кралство, само че поради " Иша " довечера и на следващия ден е оповестено предизвестие за рисково време в цялата страна. Това се случва относително рядко ", добави Глейзър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР