Буря, придружена с градушка, удари през нощта и Сливен и

...
Буря, придружена с градушка, удари през нощта и Сливен и
Коментари Харесай

Буря с градушка удари и Сливенско

Буря, съпроводена с градушка, удари през нощта и Сливен и близките села. Градушката беше с размера от лешник до орех.
По данни на Регионалната дирекция за битка с градушките най-сериозно са ударени кв. „ Речица “, село Мечкарево и
обитаеми места от западната част на общината.  Буря, съпроводена с градушка, удари Сливен Снимка: Фейсбук/ Jamele Lee Буря, съпроводена с градушка, удари Сливен Снимка: Фейсбук/ Jamele Lee
Бурята остави без електричество част от източната част на вилната зона на Сливен. Екипи на „ Електроразпределение Юг “ отстраняват повредата.

В Общината е постъпил сигнал за паднало дърво на пътя сред селата Чинтулово и Малко Чочовени, заяви Снежана Кънева от общинския отдел „ Сигурност и ръководство при рецесии “.
 Градушката беше с размера от лешник до орех Снимка: Фейсбук/Senan Mollov Градушката беше с размера от лешник до орех Снимка: Фейсбук/Senan Mollov
„ Нямаме потърпевши хора. Имаме изключване на електрозахранването във вилната зона на Сливен и част от „ Речица “. Паднали дървета в квартал „ Дружба “, до седмо учебно заведение, пътя Чинтулово – Малко Чочовени, където екипите работят “.

Кънева сподели още, че екипи на Общината са подготвеност за деяние и са в непрекъснат контакт с кметовете и кметските наместници на селата, написа БНР.

Обходите по засегнатите региони и обработката на сигнали не престават.

Пак през вчерашния ден, само че по-рано вечерта, стихия удари и областите Велико Търново, Ловеч и Шумен. Кметовете събраха по неотложност спешните си щабове, с цел да обсъдят нанесените вреди и да се вземат ограничения.

Източник: 24 часа
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР