Бурно коментираният събор Рожен“ 2023 приключи. На Роженските поляни все

...
Бурно коментираният събор Рожен“ 2023 приключи. На Роженските поляни все
Коментари Харесай

Кой ще почисти след събор Рожен 2023?

Б урно коментираният събор „ Рожен “ 2023 завърши. На Роженските поляни към момента има ситуирани търговски палатки, съобщи.

Предстои демонтирането на сцените, а търговците към този момент са се изнесли. До 6 часа през днешния ден остана краткотрайният контролно-пропускателен пункт. Движението през прохода „ Рожен “ към този момент е възобновено.

Роженските поляни и през трите дни са почиствани от отпадъци, преде сътрудник. Непрекъснато са разчиствали хора с чували и ръкавици. Поставените контейнери са почиствани, както и всичко, паднало към тях. Боклуците се извозват от  сметосъбирателна фирма.

Предвижда се да се сложи видеонаблюдение на мястото. Ще има и доброволци, които да пазят и съхраняват знамето на пилона. Те ще сключат контракт за поддръжка най-малко за 10 години.



Симеон Караколев от Фондация „ Наследство в бъдещето ” е уверен, че хиляди хора ще останат с дълбока следа в сърцата си след визитата на събитието. Той увери също, че до петък всичко би трябвало да бъде почистено и мястото да наподобява по този начин, както преди провеждането на събора. По думите му „ Има направена организация “, за разчистването. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР