Бургазлийката Андреа Иванова, която според мнозина се е обезобразила зверски

...
Бургазлийката Андреа Иванова, която според мнозина се е обезобразила зверски
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво се случи с грешната Андреа с големите бомби

Бургазлийката Андреа Иванова, която съгласно мнозина се е обезобразила свиреп след 15 пластични интервенции за година, с цел да наподобява като идола си – кукла Барби, влезе в осведомителния поток на Англия, написа "Флагман ".

Реномираното английско издание Mirror.co.uk е посветило публикация за момичето, в която написа, че 22-годишната студентка от Бургас е претърпяла „ цялостна метаморфоза” единствено за година.

Ето какво разгласява изданието:

Тази 22-годишна студентка се трансформира в същинска кукла Барби, откакто претърпя „ повече от 15 пластични операции” единствено за година. Андреа Иванова от морския град Бургас в България е претърпяла същинска трансформация за 1 година.

Студенката, чийто фейсбук профил е с корица на кукла Барби, в този момент живее в столицата на България – София и споделя, че постоянно е желала да наподобява на Барби – още откактто е била малко дете – и е почнала трансформацията си предходната година.



Преди и след процедурите

„ Откакто съм дребна постоянно съм обичала куклите Барби и съм мечтаела един ден да наподобявам на такава”, споделя студентката.
Сведенията са, че тя инжектира хиалуронова киселина в устните си и ги „ допълва” всякога, когато стартират да губят от размера си. „ Направила съм си може би към 15 процедури от 2018 година насам. Не ги броях, може да са и повече”, добавя Андреа.



Андреа на абитуриентския си бал (вдясно)

Зли тролове обаче споделят, че тя наподобява повече на Дафи Дък и на чудовището от Лох Нес, в сравнение с Барби.

„ О не, момиче... прекомерно е! Приличаш на Дафи Дък!” и „ Чудовището от Лох Нес”, разясняват критиците.

След като фотоси на Андреа обиколиха разнообразни новинарски излъчвания Иванова реши да отговори:
„ Всеки има правото да наподобява и живее по този начин както желае. Не е наложително всеки да се приобщава към стандарите, въведени от обществото. Това е мой персонален избор и аз не се опасявам да се изявявам така”, разяснява тя.

Не е ясно какъв брой пари 22-годишната студентка е похарчила за процедурите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР