Бургазлия подкара кола със сменени номера без книжка и здравата

...
Бургазлия подкара кола със сменени номера без книжка и здравата
Коментари Харесай

Надрусан и без книжка подкара кола с фалшиви номера

Бургазлия подкара кола със заменени номера без брошура и хубавичко надрусан. Освен всичко при задържането му у него са открити опиати. Сцената като от същински екшън филм му докара присъда, заяви Флагман.бг.

След реализирано съглашение в правосъдна зала, съдът му наложи дейно наказване от 11 месеца „ отнемане от независимост “. Той е признал виновността си за това, че на 25 март 2019 година управлявайки по ул. „ Гладстон “ в посока ул. „ Сливница “ лек автомобил с номер на рама и с табели с регистрационен номер, издадени за друго моторно транспортно средство – закононарушение по чл.345, ал.1 от Наказателен кодекс. Той е признал виновността си и за това, че управлявал лекия автомобил без съответното удостоверение за правоуправление на моторно транспортно средство, в едногодишен период на наказването му по административен ред с Наказателно разпореждане, наложено му още веднъж за ръководство на автомобил без удостоверение на ръководство – закононарушение по чл.343в, ал.2, вр. чл.23, ал.1 от Наказателен кодекс.

Христо Г. е признал виновността си и за това, че управлявал лекия автомобил след приложимост на наркотични субстанции – амфетамин и метамфетамин, открито по надлежния ред с техническо средство – „ Дрегер “, като лидерът е приел показанията на техническото средство – закононарушение по чл.343б, ал.3, вр.чл.23, ал.1 от Наказателен кодекс. Той е признал виновността си и за това, че без съответно позволение държал в себе си високорисково наркотично вещество – метамфетамин на обща стойност над 10 лв., като казусът е незначителен – закононарушение по чл.354а, ал.5, вр. ал.3, т.1, вр. чл.23, ал.1 от Наказателен кодекс.

На подсъдимия е наложена и „ санкция “ в размер от 500 лв.. Постановеното наказване е общо за изброените незаконни действия. Споразумението, което е утвърдено от Районен съд – Бургас, има мощ на влезнала в законова мощ неоправдателна присъда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР