Бургазлии вече спряха да се впечатляват от постоянните набези на

...
Бургазлии вече спряха да се впечатляват от постоянните набези на
Коментари Харесай

Бургазлия: Гларус – камикадзе ръфа малко коте на оживен булевард, за малко да стане инцидент!

Бургазлии към този момент стопираха да се впечатляват от непрекъснатите нападения на гларусите в нашия град. Ежедневна панорама е по какъв начин всеядните похапват гълъби, котки, даже птици от личния тип. Винаги има риск закуската от ръцете на хранещите се на крайник да бъде отмъкната от летящите крадци. Ястията в чинията в заведенията за хранене навън наложително би трябвало да бъде държани зорко под око, с цел да не полетят дружно с прегладнелия гларус.

Читател на Burgas24.bg ни изпрати видео, от което се вижда по какъв начин типичното за Бургас пернато кълве малко мъртво коте. Още по-обезпокоителното в тази ситуация е, че това се случва на един от най-оживените булеварди в града  ни – " Цар Петър 1 ".

Ето какво гласи сигналът:

Четох във вашата медия, че се обмисля предприемането на ограничения за понижаване на популацията на гларусите в Бургас. Според мен това е безусловно наложително. За следващ път ставам очевидец по какъв начин тези птици разнообразяват менюто си, изровено от казаните, с мъртви котки и даже съм виждал по какъв начин убиват гълъби, с цел да се нахранят с тях. Преди дни се натъкнах на отвратителна и извънредно рискова панорама. А точно – гларус – камикадзе да ръфа малко коте на пътното платно на бул. " Цар Петър 1 ", което си беше сериозна причина за случай.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР