Бургаският състезател в Хелс Китчън Иван си тръгна тази вечер

...
Бургаският състезател в Хелс Китчън Иван си тръгна тази вечер
Коментари Харесай

Изгониха най-мразения в "Хелс Китчън"

Бургаският играч в " Хелс Китчън " Иван си потегли довечера и се класира на осмо място. Младият готвач беше доста надарен, само че в това време безмълвен. Той предпочиташе да приказва на храната, в сравнение с съотборниците си. От тях получаваше единствено неуважение и насмешки, а от храната наслаждение.

Над два месеца Иван остана затворен в Нови хан, с цел да се бори за огромната премия и за място в ресторанта на началник Ангелов. Самият Ангелов изпитваше благосклонност към безмълвния, само че изпълнителен бургазлия и на няколко пъти го спасяваше след номинации. Сега обаче, при наближаването на финала, Иван стана непотребен. Останалите се нахвърлиха като хиени върху него, одумваха го, правеха му забележки и кални номера.

Тази вечер безусловно го саботираха, откакто бе назначен за началник на кухнята, написа " Бургасинфо ".
Бургаският готвач се смути, тормози се и тотално обърка поръчките. Много си ми приветлив, доста очаквания разпореждах на теб, само че ти нямаш задоволително храброст и религия в себе си, с цел да бъдеш началник. Трябва ти повече време и самочувствие, сподели началник Ангелов и се просълзи при раздялата с него. Иван също се разплака и даде обещание да търси изгубеното си самочувствие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР