Бургаският окръжен съд остави за постоянно в ареста Михаил Станчев.

...
Бургаският окръжен съд остави за постоянно в ареста Михаил Станчев.
Коментари Харесай

Бургаският съд остави в ареста обвиненият за убийството на Коста Николов

Бургаският областен съд остави за непрекъснато в ареста Михаил Станчев. Той е упрекнат за убийството на хазартния необут Коста Николов и в опит за ликвидиране на 22-годишната Симона Тодорова от Дряново - Михаил Станчев е пътувал към Лесово, с цел да се съобщи на управляващите, заяви " 24 часа ".

" Не съм пътувал към Лесово, с цел да напусна страната, а с цел да се предам. Бях с оръжие, без служебната си карта и знаех, че не мога да мина границата по този начин. Минах през Ямбол, само че не желаех да се предавам там, а ме беше боязън да се върна в Бургас, тъй като не знаех какво иска ми се случи. Реших да стигна до границата, тъй като считам, че е по-безопасно да се предам там ", това съобщи 37-годишният мъж в Бургаския областен съд.

Той не знае по какъв начин е направил закононарушението. " Не знам по какъв начин съм го направил, не бях на себе си ", разяснява Станчев. В положение на афект е осъществено убийството твърди юристът на Михаил - Красимир Кацарски. Преди убийството Михаил е пил, без значение, че всекидневно не използва алкохол.

Шест са патроните, които управляващите откриват в колата и тялото на убитият Коста Николов. Той бе погубен в автомобила си пред комплекс " Сън вилидж " в Слънчев бряг.

След като прострелял Николов, Михаил взел всичките си документи, в това число и интернационалния си паспорт дружно с втория пълнител на оръжието. Два били пълнителите, отрити в колата на Станчев, само че мъжът не може да си спомни по кое време е презаредил револвера - след убийството или в колата си, пътувайки към границата. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР