Бургаският бизнесмен Величко Тачев е сред пострадалите в тежката катастрофа,

...
Бургаският бизнесмен Величко Тачев е сред пострадалите в тежката катастрофа,
Коментари Харесай

Мастит бургаски бизнесмен е пострадал при мелето край Димчево СНИМКА

Бургаският предприемач Величко Тачев е измежду потърпевшите в тежката злополука, която стана тази заран край с.Димчево и лиши живота на 33-годишния Калоян Спасов, написа Флагман.бг.

От няколко години той живее в бургаското село, където е построил плантация за биволи. Именно до нея стана злополуката с белия Jeep. Все още не е известно кой е карал.

Засега информацията е извънредно нищожна. Известно е, че Величко е откаран в болница и не е бил в положение да бъде разпитан.

Величко Тачев е известно име в Бургас. Преди много години, още като юноша, бе наказан за рекет и нанасяне на междинна телесна щета на продавач на дърва, който Тачев и Теодор Тотков Георгиев изнудвали да заплаща „ такса “ за всеки продаден кубик.

Впоследствие няма данни за друга престъпна активност. През ноември 2019 година, жена от Димчево, се оплака, че Тачев я пребил, тъй като направила забележка на служащите му да не минават през нейните парцели, само че самият той отговори, че 62-годишната Димитринка Маринова, се опитвала „ да измъкне пари от него и да го оплюе “.

Тогава нямаше никакви други доказателства, с изключение на изказванията на Маринова, че е осъществен побой.

В Бургас бе известно, че Тачев има съществени ползи в отглеждането на животни и земеделието.

Припомняме, че неизясненият в този миг лидер на джипа се е забил във фургон, който е употребен от пазачите. Според полицията повода е несъобразена скорост, само че каква е тя, следва да се посочи.

Със сигурност, поради положението на джипа, няма да е по-малка от 90-100 км/ч, което се е същинско самоубийство, тъй като пътят до там е призрачен, увери се наш кореспондент. Преминаването оттова даже с 30-40 км е същинско тестване. Единственият по-запазен сектор е скатът, който води към биволската плантация.

Малко след 14:30 часа стартира отварянето на джипа, с цел да извадят тялото на Калоян, предава дежурният ни редактор. Служители на Четвърто РУП-Бургас и Пътна полиция завършиха с разпитите на очевидците – служащи на Тачев, които са подали сигнала на телефон 112.

Той и другият човек в джипа са изхвърчали от купето, до момента в който Калоян е останал заклещен.

На двамата е взета проба за химичен разбор – за опиати и алкохол, само че резултатите още не са подготвени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР