Бургаски полицаи са съставили акт за административно нарушение на въоръжен

...
Бургаски полицаи са съставили акт за административно нарушение на въоръжен
Коментари Харесай

Полицаи иззеха пистолет от шофьор в Бургас, отказал да се тества за наркотици

Бургаски служители на реда са съставили акт за административно нарушаване на въоръжен лидер на лек автомобил, който не е дал документ за оръжието и е отказал тест за опиати, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.
Прочетете още
Проверката е осъществена късно нощес на бургаската улица " Цар Асен " от чиновници от Първо Районно ръководство. Мъжът на 38 години се придвижвал с лек автомобил " Мерцедес ” с бургаска регистрация. В хода на инспекцията в краката му е видян револвер, за който бургазлията декларирал, че е газов и е законно регистриран, само че не показал уверение за това. Пистолетът, дружно с пълнителя с един патрон за газово оръжие, са конфискувани от полицейските чиновници.

Водачът е тестван за приложимост на алкохол, като устройството е отчело негативен резултат. Мъжът е отказал тестване за приложимост на наркотични или упойващи субстанции. Връчен му е ваучър за здравно проучване и му е формиран акт за определяне на административно нарушаване за отвод да бъде тестван за опиати, прецизираха от полицията. От там припомниха, че при подобен случай законодателят е планувал наказване отнемане от право да се ръководи моторно транспортно средство за период от 2 години и санкция от 2000 лв..

Работата по случая продължава от чиновници на Първо Районно ръководство – Бургас.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР