Бургаски полицаи са съставили акт за административно нарушение на въоръжен

...
Бургаски полицаи са съставили акт за административно нарушение на въоръжен
Коментари Харесай

Бургаски полицаи иззеха пистолет от шофьор, отказал да се тества за наркотици

Бургаски служители на реда са съставили акт за административно нарушаване на въоръжен лидер на лек автомобил, който не е дал документ за оръжието и е отказал тест за опиати, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Проверката е осъществена късно нощес на бургаската улица " Цар Асен " от чиновници от Първо Районно ръководство. Мъжът на 38 години се придвижвал с лек автомобил " Мерцедес ” с бургаска регистрация. В хода на инспекцията в краката му е видян револвер, за който бургазлията декларирал, че е газов и е законно регистриран, само че не показал уверение за това. Пистолетът, дружно с пълнителя с един патрон за газово оръжие, са конфискувани от полицейските чиновници.

Водачът е тестван за приложимост на алкохол, като устройството е отчело негативен резултат. Мъжът е отказал тестване за приложимост на наркотични или упойващи субстанции. Връчен му е ваучър за здравно проучване и му е формиран акт за определяне на административно нарушаване за отвод да бъде тестван за опиати, прецизираха от полицията. От там припомниха, че при подобен случай законодателят е планувал наказване отнемане от право да се ръководи моторно транспортно средство за период от 2 години и санкция от 2000 лв..

Работата по случая продължава от чиновници на Първо Районно ръководство – Бургас.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР