Бургаската полиция направи сериозен удар срещу наркоразпространението. Маскирани ченгета са

...
Бургаската полиция направи сериозен удар срещу наркоразпространението. Маскирани ченгета са
Коментари Харесай

Екшън в Бургас! Маскирани полицаи щурмуваха къщата, ето какво стана

Бургаската полиция направи сериозен удар против наркоразпространението. Маскирани ченгета са щурмували къщата на прочут дилър рано тази заран. Там са разкрили нарколаборатория с огромни количества синтетична дрога, оповестява Флагман.бг, базирайки се на чудесно осведомени източници.

До акцията се стигнало, откакто чиновници на Първо районно управление (на МВР) спрели за инспекция мъж от крими контингента. При обиска му ченгетата разкрили 4 пакетчета пико. Оказало се, че задържаният е непосредствен родственик на Емил Страхилов, който е добре прочут на полицията, има голям брой арестувания за опиати.

Последвала светкавична акция в дома на Емил в циганската махала „ Кумлука”. Там ченгетата разкрили към 700 г метамфетамин, очевидно прясно сготвена продукция, както и колби и прекурсори. По време на акцията Страхилов не си бил вкъщи. Той съумял да се укрие и сега е разгласен за търсене.

Интересното е, че Емил е брат на един от тарторите в „ Кумлука” – Сергей Страхилов, разкриха източници на Флагман.бг. Самият той беше задържан преди месец при блестяща акция на бургаските криминалисти, когато в колата му бяха открити близо 50 г от същата дрога – пико.

45-годишният бургазлия тогава се кълнеше, че пакетите не са негови и са подхвърлени в персоналния му автомобил. За разлика от брат си до този миг Сергей нямаше никакви престъпни прояви. Официално той е притежател на компания, в която работят над 100 индивида.

Срещу него към този момент има повдигнато обвиняване за държане, само че не и за разпространяване на опиати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР