Бургаската лекарска общност се подготвя за Втория есенен медицински форум.

...
Бургаската лекарска общност се подготвя за Втория есенен медицински форум.
Коментари Харесай

Бургаската лекарска общност се подготвя за Втория есенен медицински форум

Бургаската лекарска общественост се приготвя за Втория есенен медицински конгрес. Събитието ще бъде намерено на 4 ноември в морския град. Тази година присъединяване са декларирали и представители на Медицинския университет в София и Тракийския университет в Стара Загора.

Организатори на форума са Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ – Бургас, Комплексен онкологичен център - Бургас ЕООД и Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване – Бургас.

Всички научни сесии ще се състоят в Корпус „ Медицински науки “ на университета.

Форумът е ориентиран към лекари, експерти по здравни грижи, преподаватели, студенти и всички, които имат отношение към опазването на здравето. Целта е участниците да споделят своя на практика опит в разнообразни области на медицината. В рамките на събитието ще бъдат разисквани настоящи тематики, свързани с здравната просвета и обществено значими въпроси от публичното здраве.

Във второто издание на форума се чакат 27 представяния на медицински експерти, студенти и техни преподаватели. Докладите ще са в региона на ортопедия, урология, акушерство и гинекология, ушно-носно-гърлени заболявания, кардиохирургия, вътрешни заболявания, онкология, публично здраве.

Участие са декларирали лекари от УМБАЛ - Бургас, КОЦ - Бургас, New Life Clinic -Бургас, МБАЛ „ Сърце и Мозък “, МБАЛ „ Д-р Маджуров “, МЦ „ Света София ", които ще показват трендове в направленията, в които работят и ще споделят забавни случаи от своята процедура.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР