Бургаската двойка - талантливите изпълнители АРТи и Кристина Дончева, които

...
Бургаската двойка - талантливите изпълнители АРТи и Кристина Дончева, които
Коментари Харесай

Секс идолът на родния попфолк преживя най-големия си кошмар с К-19

Бургаската двойка - надарените реализатори АРТи и Кристина Дончева, които се сгодиха по време на шоуто "Гласът на България ", са били инфектирани с ковид и са го изкарали тежко, оповестява "Флагман ".

Това разкри в обществените мрежи фолк артистът, апетитен за един от секс идолите на родния попфолк.

Той разгласява фотография с половинката си. АРТи признава, че към този момент са по-добре и се връщат към нормалния си метод на живот.

"Приятели, за жалост и нас короната не ни подмина. За благополучие към този момент сме по-добре. Решихме да не го споделяме преди да оздравеем, тъй като няма да ви неистина - изкарахме го средно-тежко, макар че сме млади и започнахме да се лекуваме още с първите признаци на вируса ", споделя артистът.

Двамата с Криси са безапелационни, че са спазвали всички взети ограничения против пандемията, по този начин и не са разбрали от кое място и по какъв начин са се заразили.

"Ясно е, че най-вероятно всички ще минем през това, само че ви молим да се пазите оптимално, с цел да можете, в случай че е допустимо, да го предотвратите! ", моли АРТи.

Двойката благодари и на докторите, които са положили всички нужни старания за тях, както и на околните си, които от самото начало се грижели за тях.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР