Бургаска интрига в дъното на смъртта на Мартин Божанов? Нова

...
Бургаска интрига в дъното на смъртта на Мартин Божанов? Нова
Коментари Харесай

Бургаска връзка изплува в разстрела на Мартин Божанов

Бургаска конспирация в дъното на гибелта на Мартин Божанов? Нова версия обвързвана с убийството на Нотариуса се върти измежду негови познати. Това разкри safenews.bg.

“Всички гледат в неправилна посока вместо да проверяват по деликатно последните интензивности на Божанов ”, твърди източник, поискал анонимност.

За изненада на мнозина, Мартин Божанов може да е станал жертва на сериозна конспирация с известно семейство от черноморския град.

Според нея, Божанов може да е станал жертва на гореща конспирация, идваща от град Бургас. Нотариуса е станал обект на възмездие поради спор сред авторитетни играчи от черноморския град.

Макар и общественото внимание за гибелта на Божанов да е ориентирано в напълно друга посока, съгласно осведомени с последните каузи на Нотариуса е доста евентуално аргументите за гибелта му да се крият точно в Бургас.

Припомняме, че Нотариуса бе открит мъртъв до колата си в столичния квартал „ Горна баня ”, откакто е бе убит от незнаен и досега причинител. На този стадий няма обвинени за закононарушението.

Мартин Божанов – Марто Нотариуса се прочу като първия клиент на комисията за конфискация на нелегално благосъстояние „ Кушлев ”. През 2008 година комисията му лиши имущество за 430 000 лв., откакто той е наказан за машинация с парцели.

Скандалният лъжец е заплетен в кражбата на над 200 жилището и къщи в столицата. Смята се даже, че посредством подправени документи Божанов се е домогнал и до част от активите на убития през 2014 година Борислав Манджуков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР