Burgas24.bg виж галерията Вижда ли се краят на трагикомедията, която Черната

...
Burgas24.bg виж галерията
Вижда ли се краят на трагикомедията, която Черната
Коментари Харесай

Черната вдовица побърка разследващите с абсурдни версии за убийството на Димитър Миразчиев! Вижда ли се краят на трагикомедията

Burgas24.bg виж галерията Вижда ли се краят на трагикомедията, която Черната вдовица от Бургас Веселина Гинева разиграва пред проверяващите от деня, в който бе открит разложеният мъртвец на някогашния й мъж инж. Димитър Миразчиев? Това ще стане ясно след минути, когато се чака в Бургаския областен съд да стартира разпоредителното съвещание за жестокото ликвидиране, предава кореспондент на Burgas24.bg от Съдебната палата.

Припомняме, че останките на мъжа бяха открити в резервоар в Парк Езеро, а за нечовешкото безчовечие бе арестувана някогашната му жена Веселина Гинева. Направената експертиза сочи, че Миразчиев е починал в пъклен страдания от апетит и жадност. По гърба му са открити странни следи, само че трупът му е бил дотолкоз прогнил, че даже водещи патоанатоми в София не са съумели да открият на какво се дължат. Възможно е да става дума за прободни рани или удари с корав предмет, което по безапелационен метод би свързало Веселина с убийството.

В 9:30 часа арбитър Яни Гайдурлиев би трябвало да даде старт на процеса за едно от най-жестоките убийства в актуалната история на Бургас. Бившата детска учителка не се признава за отговорна и се пробва по всякакъв начин да се измъкне от тежката присъда, която я грози. Още от задържането си тя пробутва на проверяващите всевъзможни неуместни версии, сходно на Атанаска, която допоследно се опитваше да прикрие жестокото ликвидиране на дребната Алекс от Поморие. Днес се чака Веселина да хвърли бомбата с нова, изненадваща защитна теза.

Зловещата възпитателка  е на независимост, тъй като поради забавеното произвеждане, изтече пределният период за задържането й под стража. Тя бе пусната под гаранция от 3 хиляди лв., платени от щерка й, която е стюардеса и явно се пробва да избави майка си.

Междувременно стана ясно, че Веселина е възстановила 20-те хиляди лв. на Национален осигурителен институт, които е изтеглила като пенсия на някогашния си брачен партньор Димитър Миразчиев, до момента в който той е гниел в резервоар в парк Езеро. Близки на Миразчиев настояват, че Веселина и щерка му Ваня разпродават стремително парцелите на заможния инженер от Нефтохимическия комбинат и се пробват по всякакъв начин да потулят случая.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР