Burgas24.bg виж галерията Точно преди месец стартира благотворителната кампания на "Свежест

...
Burgas24.bg виж галерията
Точно преди месец стартира благотворителната кампания на "Свежест
Коментари Харесай

Ненужното е нужно“ дари десетки усмивки за най-светлите празници!

Burgas24.bg виж галерията Точно преди месец започва благотворителната акция на "Свежест 42 " и Burgas24.bg , с медийното подпомагане и на радио Power FM - "Ненужното е нужно ".

Ще кажете следващата. Идеята й обаче беше друга. Различна от дарове за Коледа, друга от обезпечаване на коледна софра, друга от СМС-и с дарителска цел, друга с това, че не натоварва бюджети, тъкмо, когато всички имат потребност от средства, а в противен случай - оказва помощ.
С акцията помогнахме на вас да се освободите от движимости, облекла и обувки, които не ползвате, с цел да освободите място за новите, само че по-важното е, че помогнахме на едни хора в неравностойно състояние да се снабдят с тях, тъй като за разлика от нас, те имаха потребност.

Искахме да ви покажем, че ненужното за нас, в доста случаи е нужно за други. И то няма за какво да стои у дома да събира прахуляк, да цялостни шкафове или килери, когато има хора, които ще го оценят и употребяват по предопределение. Когато има хора, които извънредно се нуждаят от него.
Мислим, че успяхме.

Благодарим ви, че направихте децата от Центрове за настаняване от фамилен вид в град Средец безпределно щастливи с безчет играчки, непокътнати облекла, обувки и палта. Вие им дарихте не просто движимости, вие им дарихте религия в положителното у хората!

Благодарим ви за матраците, рамките за кревати, завивките, топлите облекла и обувки за хората от Дом за възрастни с умствена назадничавост "Св. св. Константин и Елена " с. Факия. На тях помогнахме да живеят една концепция по-удобно, което за тях значи доста. Означава благополучие!

Специални благодарности на страхотните бургаски водачи от фейсбук групата "Шофьори Бургас ": Христо Пехливанов, Калин Йорданов, Георги Георгиев и Станимир Стоянов, за оказаната помощ с превоза!


С "Ненужното е нужно " освен помогнахме на хора в потребност, а за следващ път показахме, че бургазлии са извънредно положителни хора, които се сплотяват към всяка една идея и с помощта на тях тя се трансформира допълнително от сполучлива.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР