Burgas24.bg виж галерията Софи Маринова пристигна току-що в Съдебната палата в

...
Burgas24.bg виж галерията
Софи Маринова пристигна току-що в Съдебната палата в
Коментари Харесай

Софи Маринова брани гаджето си Гринго в съда

Burgas24.bg виж галерията Софи Маринова дойде преди малко в Съдебната палата в Айтос, където всеки миг ще бъде гледана мярката за неотклонение на гаджето й Тодор Давидов - Гринго и на Стефан С., съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Пред медиите поп-фолк певицата показа, че ще разяснява задържането на Давидов след съвещанието.

Единствените думи, които Гринго показа в коридорите на съда, бяха: "Станала е обърквация ". В правосъдната зала стана ясно, че Давидов не желае да бъде представляван единствено от служебния си юрист, само че и от самата Софи Маринова.

Припомняме, че Районна прокуратура - Айтос задържа за период от 72 часа Гринго и Стефан С. Давидов е упрекнат за това, че в интервала 19 - 23 септември, в Айтос, като подстрекател и помощник, в съучастничество със Стефан С. (извършител), за да принуди А.А. да се разпореди с парична сума в размер на 50 000 лева, подбудил и подкрепил Стефан да го заплаши с принуждение, че ще убие него, и членовете на неговото семейство.

Той му давал препоръки във връзка с използваните думи като закани, какво да приказва по време на диалозите с лицето и в това число му обезпечил мобилен уред и сим карти, от които да организира диалозите с А.А. за отправянето на заканите, и квартира в която да отседне.

Стефан е упрекнат за това, че в горепосочения интервал и на същото място, като причинител, в съучастничество с подбудителя и помощник Тодор Давидов, за да принуди А.А. да се разпореди с сумата от 50 000 лева го заплашил, че ще убие него фамилията му.

Очаквайте видео!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР