Burgas24.bg виж галерията Петър Биберов-Кюфтето остава в ареста. Това реши преди

...
Burgas24.bg виж галерията
Петър Биберов-Кюфтето остава в ареста. Това реши преди
Коментари Харесай

На Кюфтето не му се размина! Остава в ареста за палежа пред дома на бургаския фоторепортер!

Burgas24.bg виж галерията Петър Биберов-Кюфтето остава в ареста. Това реши преди минути Районен съд – Бургас, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

На влизане в правосъдната зала положителният познайник на власите не промълви нито думичка пред публицистите. Заседанието стартира в 14:30 часа, само че бе отсрочено по молба на отбраната на Беров, с цел да се запознае с материалите по делото.  

Биберов притеглен като подстрекател на палежа пред дома на бургаския фоторепортер Борислав Пенков. Издирва се и 33-годишният Р.Я.  от Бургас, който е директният причинител на палежа. Мъжът е с три присъди -  за обири и ръководство на МПС без шофьорска брошура.

Биберов е няколкократно осъждан, в това число като началник на ОПГ, палеж, увреждане на непознато имущество и за нанасяне на лека телесна щета против потърпевшия от палежа Борислав Пенков.    

Наказанието, което планува законът за закононарушението, в което двамата мъже са упрекнати, е отнемане от независимост за период от 1 до 8 години. Ако назначената по делото пожаро-техническа експертиза покаже, че пожарът е можело да се популяризира и по други парцели или е имало заплаха за живота на самия Пенков, или на жители живеещи в съседство на неговия апартамент, то обвиняването ще бъде изменено, а наказването да бъде отнемане от независимост за период от 3 до 10 години.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР