Burgas24.bg.Тензиле е подсъдима за това, че на 09.01.2018г., около 16:00

...
Burgas24.bg.Тензиле е подсъдима за това, че на 09.01.2018г., около 16:00
Коментари Харесай

Ето я шофьорката, която причини жестока катастрофа със смърт на пътя между Айтос и Руен!

Burgas24.bg .

Тензиле е подсъдима за това, че на 09.01.2018г., към 16:00 ч., на третокласен път (гр.Айтос – гр.Провадия), при ръководство на лек автомобил, с посока на придвижване от гр. Айтос към с. Руен, нарушила разпоредбите за придвижване по пътищата, в резултат на което последвало пътнотранспортно произшествие, при което по несъобразителност предизвикала гибелта на мъж, който умрял на 19.01.2018г. в УМБАЛ-Бургас.

Обвиняемата управлявала автомобила в дясното платно по посока с. Трънак, обл. Бургас, със скорост от към 75 км./ч., а в насрещното платно по посока гр.Айтос със скорост от 70 км./ч. се движел, управляваният от потърпевшия лек автомобил. Свидетелите, пътуващи в автомобила на потърпевшия видели насрещно движещия се автомобил на обвинената и по какъв начин същият ненадейно почнал да криволичи по пътното платно.

От своя страна обвинената почувствала трептения във кормилото на автомобила си, по тази причина задействала спирачната уредба. Това предизвикало загуба на ръководство - занасяне и завъртане на автомобила, в резултат на което последвало нахлуване в насрещното платно и удар в предната част на автомобила, ръководен от потърпевшия. Мъжът бил признат в болница, където умрял.

Очаквайте детайлности!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР