Burgas24.bg. Според него "нямало правосъдие в тази държава" и щял

...
Burgas24.bg. Според него "нямало правосъдие в тази държава" и щял
Коментари Харесай

Румен Чолаков се разпени в съда: Това е политическа атака, ще съдя България в Страсбург

Burgas24.bg. Според него "нямало правораздаване в тази страна " и щял да съди България в Страсбург.
Припомняме, че огромният му наследник Васил се прочу с това, че блудства с дребни момченца, а дребният Ивайло рекетирал дечица в "Меден рудник ". Именно Ивайло бе докаран през днешния ден в съда, кодето се гледа мярката му за неотклонение.
"Това е цялостен капан, политическа офанзива против мен. Мен ме унищожиха, за което ще повеждам каузи в Страсбург. Задържаха огромния ми наследник, на който направиха капан, в този момент и дребния. Това не е ли против мен. От 20 години съм ромски водач и не позволявах на никого да манипулира ромите. Сега съм безсилен ", разпени се Чолаков пред публицисти.
"Търся виновността в себе си, може би грешката ми е, че не съм държал децата си излкъсо. Но се случи. И виждам, че в тази страна няма правораздаване. Писах във фейсбук когато видях, че против Виктор Николаев потегли една офанзива. Писах на Николаев - извикай ги тези тарикати, аз съм доста по-голям политик от тях. Искам диспути с министъра на правораздаването и с основния прокурор, продължи ромският барон.
Цялото му изявление гледайте в нашето видео!


За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР