Burgas24.bg.Съдът счете, че е налице първата изискуема предпоставка за вземане

...
Burgas24.bg.Съдът счете, че е налице първата изискуема предпоставка за вземане
Коментари Харесай

Мургавият хулиган от Горно Езерово“ вече имал 15 присъди, остава на топло

Burgas24.bg.
Съдът счете, че е налице първата изискуема причина за взимане на най-тежката мярка за неотклонение, а точно, че може да се направи обосновано съмнение, че Митко Ш. е направил действията, в които е упрекнат. Съдът реши и битие все още на действителна заплаха обвиненият да извърши друго закононарушение или да се укрие. 
Съдът се стимулира, с обстоятелството, че Митко Шишков е притеглен като обвинен за няколко действия, едно от които е тежко съзнателно закононарушение. Съдът регистрира, че обвиненият е неведнъж осъждан - 15 пъти, като актуалната му незаконна предприемчивост се квалифицира като "опасен рецидив " и дефинира Митко Шишков като персона със повишена степен на социална заплаха. В случая се касае за три обособени обвинявания, отличаващи се с изключителна смелост и ориентирани против орган на властта. От метода на осъществяването им се показва занемаряване на общоприетите правила на държание и неспазване на правовия ред в страната.
Определението на Районен съд - Бургас може да бъде обжалвано или протестирано пред Окръжен съд - Бургас в тридневен период.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР