Бургас. Юношите старша възраст на Черноморец“ извоюваха правото да играят

...
Бургас. Юношите старша възраст на Черноморец“ извоюваха правото да играят
Коментари Харесай

Бургас: Юношите старша възраст на СКВТ „Черноморец” се класираха за финала на държавното първенство по водна топка

Бургас. Юношите старша възраст на „ Черноморец “ извоюваха правото да играят непосредствено на финалите в държавното състезание по водна топка. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Възпитаниците на старши треньора Петър Йонов завоюваха квалификацията, откакто се класираха на първото място в своята група с цялостен актив от 9 т. На басейн „ Диана “ тимът на „ Черноморец “ победи столичните „ Славия “ с 12:4 и ЦСКА с 12:6, а в най-оспорвания дуел против вицешампиона „ Аква Спорт “ надви с гол разлика – 8:7. Морското дерби е било доста трагично с два червени картона. От началото на мача бургаските „ акули “ са повели в резултата и не са разрешили поврат.
„ В мача против „ Аква Спорт “ играха същите момчета, които участваха и в шампионата за Купата на България при мъжете. Смазахме ги на плуване, състезателите демонстрираха зрялост, израстване и устояха психически на напрежението “, сподели Петър Йонов.
Страхотна игра е направил вратарят Михаил Колев. Отлично се е показал и номинираният за „ Ученик на годината “ на Бургас Константин Гаров, който сполучливо съчетава спорт и обучение. На процедура носителят на влиятелни награди в региона на математиката потвърди, че когато човек преследва своите фантазии, нищо не е в положение да го спре или отклони от определения път.
Освен „ Черноморец “ за финалната четворка се класира и „ Локомотив НН “, който завоюва в своята група. Мачовете са следващата година през юни месец.
По правилник останалите шест тима, участници в шампионата на U19, ще се срещнат във втора подготовка. Класиралите се на първите две места отбора ще се причислят към финалната четворка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР