Бургас. В рамките на светлата част на деня ще бъде

...
Бургас. В рамките на светлата част на деня ще бъде
Коментари Харесай

МРРБ: Над 135 000 тона асфалт и 92 км мантинели са монтирани в обновената отсечка на автомагистрала „Тракия“ между Пловдив и Стара Загора

Бургас. В рамките на светлата част на деня ще бъде изцяло възобновено придвижването в ремонтирания 22-километров сектор от автомагистрала „ Тракия “ сред Пловдив и Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на районното развиване и благоустройството . Предвижда се към 15 ч. да бъде пуснат трафикът в платното за София. В идващите часове пътуващите за Бургас би трябвало да карат деликатно, защото по едно и също време с възобновяване на трафика сред 134-ти и 156-ти километър ще се отстранява и краткотрайната организация на придвижването в платното за Бургас, по което водачите минават в двете посоки от началото на месеца при извършващите се строителни работи.
22-километровата права не е ремонтирана от въвеждането й в употреба през 1995 година Извършените действия включват ремонт на настилката, отводнителни действия, нова хоризонтална маркировка, ограничаващи системи, пътни знаци, ограничаващи системи и други За възстановяване структурата в сектора са употребявани към 12 000 кв. м ПВЦ мрежа, а настрана са сложи и над 12 000 кв. м стоманена мрежа. В ремонтирания сектор са положени към 135 000 тона асфалт. За повишение на сигурността на придвижване са инсталирани към 92 км мантинели.
Средно на денонощие в сектора сред Пловдив и Стара Загора минават по 23 952 моторни транспортни средства. От тях 18 370 са леките коли, 5 209 са товарните камиони, а 210 са рейсовете.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР