Бургас. В града ще се проведе третото издание на най-голямото

...
Бургас. В града ще се проведе третото издание на най-голямото
Коментари Харесай

Бургас: В града ще се проведе третото издание на най-голямото специализирано училище за бременни и родители „Мама знае най-добре“

Бургас. В града ще се организира третото издание на най-голямото профилирано учебно заведение за бременни и родители „ Мама знае най-добре “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . За старт на лекционната стратегия за 2019 година уредниците са заложили на две доста значими тематики, свързани с бременността и майчинството – „ Женска консултация. Важни проучвания по време на бременността – предварителна защита и скрининг “ и „ Финансови помощи и компенсации – правата на майките и бременните дами. Какво, къде и по какъв начин “. Лектори на първата от поредицата лекции ще са завеждащият на родилното поделение към УМБАЛ Бургас доктор Антонио Душепеев и Николина Козарева, шеф на бранш „ Майчинство и болнични “ към Национален осигурителен институт.
Бъдещите и сегашни родители ще имат опцията да задават своите въпроси и да бъдат прегледани съответно техните проблеми. Лекциите ще се проведат на 12 януари от 10.30 часа в Смарт Център Бургас. Можете да заявите вашето наличие като се обадите на тел. 0894406234 или 0883100044 или като изпратите e-mail на адрес [email protected]. Всички, записали се авансово, ще имат опцията да вземат участие и в обичайна огромна лотария с награди. За новата година уредниците са подготвили доста забавни тематики, свързани с бременността и развъждането на децата, както и срещи с изявени експерти от цялата страна. Лекциите от учебно заведение за бременни и родители „ Мама знае най-добре “ са безвъзмездни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР