Бургас ще бъде домакин на престижното събитие - FIG World

...
Бургас ще бъде домакин на престижното събитие - FIG World
Коментари Харесай

Бургас ще бъде домакин на Световна купа по спортна акробатика

Бургас ще бъде хазаин на влиятелното събитие - FIG World Cup 2024 Burgas по спортна акробатика. Това стана ясно по време на работна среща при кмета Димитър Николов, на която участва член на УС на Българска федерация по спортна акробатика и ръководителят на локалния клуб по спортна акробатика „ Черноморец “.

Кметът Димитър Николов съобщи, че FIG World Cup 2024 Burgas дава обещание да бъде спортно събитие, което ще остане в паметта на всички участници и фенове, и което ще подчертае ролята на града като значим център за спорт и туризъм в района и страната.

Атрактивната демонстрация ще се организира в интервала 9-12 май 2024 година и ще приюти впечатляващите акробатични осъществявания на международните звезди в новопостроената спортна зала " Арена Бургас ".

След семейството на Община Бургас на 89-та по ред Гала вечер от световноизвестната и най-голяма професионална организация по К1 в света GLORY, FIG World Cup 2024 Burgas по спортна акробатика ще бъде идващото по мащаби огромно събитие в " Арена Бургас ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР