Бургас се размина на косъм от нова трагедия. Жена, отишла

...
Бургас се размина на косъм от нова трагедия. Жена, отишла
Коментари Харесай

Драма на бургаския плаж! Блондинка се дави, спасители се хвърлят в мъртвото вълнение

Бургас се размина на косъм от нова покруса. Жена, отишла на плажа, с цел да се порадва на един от последните слънчеви дни на лятото, за малко да се удави в бурните води на Черно море. Инцидентът е станал през днешния ден към 12 ч. Дамата влезнала в морето, с цел да се изкъпе, само че мъртвото неспокойствие я повлякло, оповестяват очевидци, представени от Флагман.бг. „ Изведнъж чухме едвам доловими крясъци. Идваха от морето и доста се притеснихме. Веднага сигнализирахме спасителите, само че те към този момент знаеха за обстановката и се подготвяха да влизат във водата. Всичко стана за минути”, описа мъж, който е наблюдавал цялата избавителна акция на бургаския плаж.

Смелите спасители се гмуркат в бурното море без да се замислят за личния си живот. За по-малко от минута съумяват да намерят давещата се жена, която към този момент е останала без сили и едвам подавала главата си над повърхността на водата. В битката си с теченията тя се нагълтала с вода и единствено бързата реакция на спасителите я избавили от съдбовния край. Те съумели да я издърпат до брега и да извадили водата от дробовете й в точния момент с дишане уста в уста.



На този кадър се вижда щастливата развръзка - дамата е в схващане и е наглеждана от един от спасителите на Северния плаж в Бургас

През това време на място към този момент е пристигнала кола за спешна помощ и екип на Спешна помощ от УМБАЛ-Бургас я откарал в болничното заведение.

Стана ясно още, че дамата е българка и е в положително общо положение, макар ужасяващата преживелица.

" Въпреки че времето е извънредно топло за средата на септември, бургазлии не би трябвало да се подвеждат от това - морето е бурно и доста рисково ", предизвестяват спасители.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР