Бургас. С инициативата Бургас плува“ продължава програмата Активни и здрави“

...
Бургас. С инициативата Бургас плува“ продължава програмата Активни и здрави“
Коментари Харесай

Бургас: Инициативата „Бургас плува“ ще се проведе в „Парк Арена ОЗК“ на 31 март

Бургас. С самодейността „ Бургас плува “ продължава програмата „ Активни и здрави “ на Община Бургас, координирана от Гергана Брънзова. Събитието ще се организира на 31 март в „ Парк Арена ОЗК “, от 11.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Специален посетител ще е хип-хоп и R’n’B изпълнителя VenZy. Програмата на събитието включва запознаване и демонстрации на главните стилове на плуване, игра на водна топка, занимателни интерактивни игри, водени от треньори и състезатели по плуване.
„ Елате със фамилията си! Нека бъдем дейни и здрави!Заявете присъединяване тук. Потвърдилите присъединяване ще имат опцията да се включат в демонстративните и занимателни мачове, в които всеки е победител, тъй като споделя насладата си и страстта си към играта. Набираме и Екип Доброволци, които да подкрепят организацията! Тези от вас, които изявят предпочитание да станат част от Екип Доброволец, могат да се записват тук. Заедно сме по-добри! “, приканват от Общината.
По-късно, в 16.00 часа, хип-хоп идолът VenZy ще изпее някои от най- огромните си шлагери на откритата дребна сцена до часовника, част от самодейността „ БулевАрт “ на Община Бургас. В 16.20 часа рапърът ще поведе къс крос, в който могат да се включат всички искащи, до открита сцена „ Охлюва “ в Морската градина, където концертът ще продължи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР