Бургас. Ръководството на ПП АБВ дари книги на Димитър Талев

...
Бургас. Ръководството на ПП АБВ дари книги на Димитър Талев
Коментари Харесай

АБВ: Ръководството на партията дари книги на Димитър Талев на театър „Адриана Будевска“ и поднесе цветя пред паметника на Апостол Карамитев в Бургас

Бургас. Ръководството на Политическа партия АБВ подари книги на Димитър Талев на спектакъл „ Адриана Будевска “ в Бургас, оповестиха от пресцентъра на партията . По време на събитието, което е част от самодейността на партията „ Подари книга възроди любовта към познанието “, новоизбраният водач на АБВ-Младежи Пламена Заячка акцентира голямата роля на българските театри за запазването на родолюбието и духа на българина. От своя страна от управлението на културната институция обявиха, че представленията, основани на български създатели, постоянно са се радвали на голяма известност и показаха, че обмислят вид да слагат нова пиеса и по творбите на Димитър Талев, от чието рождение тази година се навършват 120 години.
По-късно денем представителите на АБВ сервираха цветя пред паметника на Апостол Карамитев в Морската градина в Бургас. Те организираха и към този момент обичайна си акция по разпределяне на балони с прикачени към тях стихове на български създатели.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР