Бургас. На 28 март 2019 г. от 19.00 часа в

...
Бургас. На 28 март 2019 г. от 19.00 часа в
Коментари Харесай

Бургас: С пролетен бал в града ще започне кампанията „Роди дете в България“ на 28 март

Бургас. На 28 март 2019 година от 19.00 часа в Гранд хотел „ Приморец “ – Бургас ще се организира благотворителен бал, проведен от Фондация „ Мечта за дете “ и Фондация „ Супер БЕБЕ “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Тържественото събитие бележи старта на осведомителната акция „ Роди дете в България “ за региона на община Бургас. Целта на акцията е да бъдат стимулирани младите двойки в точния момент да раждат деца, поради възрастта като фактор за безплодието. Кампанията се организира със съдействието на Община Бургас.
Водещ на събитието ще бъде Мисис Баба 2019 година Стефи Стаменова, известна като българската Шехерезада. А специфичен посетител и лице на акцията е младата майка на две деца и известен влогър – Антоанет Пепе. Мотивиращи послания ще насочат нутриционистът Елена Терзиева, създател на Програма „ Супер БЕБЕ “ и Ивелина Рускова – създател на Фондация „ Мечта за дете “.
Организаторите са подготвили изненади за гостите на събитието, лотария с награди и музикални осъществявания на бургаски гении.
Целта на събитието е да се съберат средства за една бургаска двойка с репродуктивни проблеми, която ще бъде подкрепена финансово за инвитро процедура. Част от цената на куверта ще бъде заделена за идеята и на място ще се организира благотворителен търг с творения на изкуството. Цената на куверта е 75 лева и включва вечеря с тристепенно меню и сума за идеята.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР