Бургас. Изложението Флора Бургас 2018 ще се проведе от 28

...
Бургас. Изложението Флора Бургас 2018 ще се проведе от 28
Коментари Харесай

Бургас: Изложението Флора Бургас 2018 ще се проведе от 28 април до 7 май

Бургас. Изложението " Флора Бургас " 2018 ще се организира от 28 април до 7 май. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . В изработването на изложбените зони ще се включат десетки експерти и фенове, а тематиката на ревюто тази година - " С взор в бъдещето " се оказа ентусиазъм както за възпитаници от Професионална гимназия за строителство, архитектура и геодезия - Бургас, по този начин и за студенти от Лесотехническия университет в София. Освен със особено направена арт апаратура за ревюто, университетът ще се показа и с информативен щанд.
Своето присъединяване във " Флора Бургас " 2018 приготвят и от Асоциация на флористите в България. На техния пъстър прочит на тематиката " С взор в бъдещето " ще могат да се насладят всички гости от 28 април до 7 май.
Освен Лесотехническият университет в София и Асоциация на флористите в България, в цветното ревю ще вземат участие още Асоциация на производителите на декоративни растения, няколко разсадника и огромни производители на растения, занаятчия на мебели от корени, цветни тържища и култивиран център в България, основан от британски жител.
" Флора Бургас " 2018 ще се разгърне освен с изложбени зони и кътове за продажба на цветя. Вече обичайната част от ревюто са и разнообразни демонстрации и презентации. В работната стратегия на събитието участват обичаните демонстрации по бонсай и грънчарство. Част от демонстрационната зона, още в първите дни на ревюто ще бъде Общинско дружество " Чистота Еко ". В часовете от 10.00 до 13.00 часа на 28-ми и 29-ти април, чиновници на предприятието ще създадат няколко демонстрации по произвеждане и приложимост на компост.
Част от презентациите по време на цветното ревю ще бъде и представянето на плана " Дивите орхидеи на Странджа " на Сдружение за запазване Една Природа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР